Kyrkan i Årsunda

Årsunda Strandbad

Gästriklands riviera

Välkommen till Årsunda Strandbad

Strandbaden i Årsunda är en av Sandvikens kommun mest populära turistdestinationer.
Här finns en stor året runt-camping samt en populär restaurang.

Bryggan vid Strandbaden Kvällssol och bryggan vid Strandbaden

Sedan i slutet av 70-talet så har det bedrivits camping- och restaurangverksamhet för alla turister och gäster. Campingen är ett otroligt starkt dragplåster för människor från hela Europa.

Stranden, som i folkmun kallas för Gästriklands riviera, är 2,2 km lång och har en fin utsikt med kvällssol. På vår uteservering som bedrivs sommartid så kan man avnjuta en fin måltid med denna magnifika utsikt över Storsjön.

Campingen består 150 st husvagnsplatser - samtliga med elstolpe. På anläggningen finns även ett antal stugor samt ett vandrarhem som heter Sjösunda. Vandrarhemmet går att boka via oss.

Översikt över Årsunda Strandbad Översikt över campingområdet och stranden

På området finns även en fin lekplats, fotbollsplan, minigolfbana samt en boulebana.
Vår servicebyggnad finns med toalett, kök, dusch, tvättstuga och diskrum.

Campingplatser på Årsunda Strandbad Karta över campingplatserna på Årsunda Strandbad

Här finns bad, fiske och friluftsliv. Vintertid är även Årsunda strandbad populär med aktiviteter som långfärdsskridskor, Speed Weekend, skidor, och barnaktiviteter.

Sjösunda

Sjösunda vandrarhem

Består av 7 rum med varierande sängindelning.Rummen rymmer 2-4 bäddar, totalt 19 bäddar. Samtliga rum är utrustade med tv. Ett rum är placerat på nedervåningen. Det finns full utrustat kök, 2 wc-.rum varav 1 med handikapp vänlig dusch samt ett med tvättmaskin. Där finns ett vardagsrum med stor tv, soffa samt bord o stolar för 24 pers.

Sjösunda ligger precis vid stranden och ni har en egen altan. På stranden finns grillplats som nyttjas av våra gäster i stugor och vhem. Det finns en bastu och badtunna att hyra alldeles vid strandkanten.

Restaurangen är öppen dagligen och det finns även pizzabutik, där kan ni förbeställa frukost lunch middag mm . kiosk med livsmedel Öppen 1/6-15/8 Perfekt för företag, kompisgäng , familjeträffar ,föreningar vid olika evenemang som tex idrottscuper göranssons arena mm

Välkomna till vår fina konferenslokal med panoramafönster mot storsjön Vi ordnar även aktiviteter i samband med ert möte.

Konferenslokal på Årsunda Strandbad Konferenslokal på Årsunda Strandbad

Speedweekend

Speedweekend är ett populärt event som utgår från Strandbaden i Årsunda. Mer läsning på http://www.speedweekend.se/

Evenemang på Strandbaden

Se vår hemsida, https://www.strandbaden-arsunda.com/, för aktuella och kommande evenemang.


Bilder:
Panoramabilden och bilden tagen rakt ovanifrån på Strandbaden är tilldelade av Årsunda Strandbad och är tagna av Michael Schöllin.


Annons